lauantai 13. toukokuuta 2023

Parvekkeen elämää

Aurinko ja lämpö on hellinyt parvekeplantaasia. On ollut ihan pakko saada jo erilaista kasvustoa sinne. Omat taimet eivät lähteneet, joten oli turvauduttava kaupallisen puutarhan taimiin. 

Hyvin mennään näilläkin. Puutarhalta päätyi kotiin tavallinen napostelupaprika, Carolina Reaper ja keltaista hedelmää jo pukkaava Hot Yellow (ei liene sen oikea nimi?). 

Parvekkeen elämää

Hienosti talvehtinut Lemon Drop on valmistanut ensimmäisen kypsän podin. Tästä olen iloinen. Se asustaa vielä sisällä. Koitin jo kertaalleen ulos, mutta se ei tykännyt. Rupesi tiputtamaan lehtiä, niin siirsin takaisin sisälle. 

Parvekkeen elämää

Yrtit ja salaatit ovat myös päätyneet ansariin. Näyttää ainakin hyvältä kun saa elämää parvekepuutarhaan :D

Parvekkeen elämää

Isoihin ruukkuihin on piilotettu perunaa. Niiden kanssa on kasvamassa tomaattia ja kurkkua. Toivottavasti tykkäävät toisistaan. 

Parvekkeen elämää


Kastelujärjestelmä on vielä asentamatta, joten kastelukannua heilutellaan jo ahkerasti. 

2 kommenttia:

  1. Nyt aurinko onkin ilahduttanut viime päivät lämmöllään. Varmaan taimetkin arvostavat, vaikka kastella saa. Komean näköinen tuo Lemon dropin ensimmäinen tuotos ja lisää vissiin tulossa!

    VastaaPoista
  2. On tulossa, nyt on jo toinen kypsä ihanuus valmistunut. Parveke-elämä on alkanut muutenkin. Ruokailut ovat siirtyneet sinne.

    VastaaPoista

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.