maanantai 11. maaliskuuta 2024

Taimia myytävänä

Jäikö omat idätykset väliin. Minä idätin yli tarpeen ja hyvinvoivia taimia on tarjolla. Taimet tällä hetkellä n. 10-12 cm korkeita. Huhtikuussa mielellään jo luopuisin ylimääräisistä. 

Taimet ovat kasvaneet kookoksessa alusta alkaen. Taimet sijaitsevat Vuosaaressa. Kuljetus itä-Helsinkiin on sovittavissa. 

Taimia tulossa myyntiin 5€ kpl. Hinta lähinnä valosta, lämmöstä ja hoivasta.

Naga Morish, chinense, omasta kasvista siemenet, 4 kpl
Lemon Drop, baccatum, 2 kpl
Carolina Reaper, chinense, omasta kasvista siemenet, 4 kpl
Bolivian Rainbow, annuum, 6 kpl

Laita viestiä jos kiinnostaa. Huhtikuun puolella voisi olla hyvä luovutusaika. Toki aikaisemminkin, koska ovat hyvin lähteneet kasvamaan ja ovat jo rungoltaan vahvoja. 


2 kommenttia:

  1. Millainen kasvivalo sinulla on ollut näille käytössä? Taimesi ovat todella vahvoja. En osaa kasvattaa chilejä tai ainakaan en ole koskaan saanut taimistani minkäänlaista satoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on käytössä useampia eri aikakausien valoja. Nämä taimet ovat saaneet Nelson Gardenin LED-listan kasvivaloa noin 10h/päivä. Valo on noin 20 cm kasvien yläpuolella. Keväällä taimet saavat lisävaloa ja lämpöä maalis-hihtikuulle. Ensin vähennetään lämpöä ja sitten valoa kun aurinko paistaa pidempään päivällä. Kesällä pääsevät ulos tai paremminkin lasitetulle parvekkeelle.

      Poista

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.