sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Napalmi nallet

 Autopesureissulla piti poiketa Biltemassa hakemassa pesunestettä autoon. Sitten on taas hyvä ajella rapakeleissä kun on pesty ja kaikki tankit täytetty.

Biltemassa on paljon muutakin kuin autoasioita. Makeisia löytyy joka lähtöön. Mies poimi sieltä ilokseni chilimakeisia. Ja autoon päästyä sainkin käteeni Napalmi Nalleja. No nyt luvataan paljon :D

Käsi jossa karamellipussi. Pussin päällä teksti "Napalmi Nalleja"


Monet kaupan chilituotteet tuovat hienoisen pettymyksen tullessaan. Tulisuus tai paremminkin aromien esiintuominen on jäänyt puolitiehen jos sinnekään. Chili ei tarkoita koskaan tappavanpolttavaa vaan enemmän kipakkaa aromikkuutta ja makukirjoa. 

Taustalla avattu karamellipussi. Etualalla käsi joka pitelee yhtä punaista nallekarkkia


Siispä tutkimaan näitä Napalmeja. Tulisuus tulee näihin nalleihin habanerojauheesta, jota kerrotaan olevan 0,4%. Tuote on kaikkea mitä tänäpäivänä voi makeisilta toivoa eli gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. 

Karkkipussin takapuoli näkyvissä. Pussissa teksti "Laserit laulaen tämä Itä-Suomen aarniometsissä mutatoitunut nallekarhu jakaa makeaa poltettaan kaikille tulisien karkkien ystäville! Hurjasta ulkonäöstään huolimatta tämä väärinymmärretty luontokappale on kuitenkin pehmoinen nallukka, joka yrittää löytää maailmasta oikeudenmukaisuutta ja ymmärrystä omalla rajoittuneella tavallaan. Jos pieni polte ei haittaa, niin sinäkin voit auttaa Napalminallea ottamalla hänet kotiisi!"


2 kommenttia:

 1. Nämäpä näyttävät kovin tutuilta, olisiko voinut olla joskus näitä kun olin nuori..? Mutta toivottavasti Bilteman tuliaiset olivat nimensä veroisia ja maistuivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne loppuivat jo :D
   K-ryhmä taitaa myydä myös. Ymmärsin pussin kyljestä että tämä on jonkinsortin uudelleen lanseeraus nalleille.

   Poista

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.