Yksi perheemme suosikeista on paholaisenhilloke. Kannattaa heti alkuun lähteä tekemään isompaa satsia, sillä aromien tarkistuksessa kuluu valmistuvaa hilloa monta lusikallista :D
Tarvikkeet:
- pari-kolme isoa paprikaa
- oman sadon chilejä reilusti
- 1 dl viinietikkaa
- liraus balsamikokastiketta
- liraus tavallista etikkaa
- n. 5 dl hillosokeria
Lisätään sekaan hillosokeri ja annetaan vielä porista ainakin vartin verran. Katso tarkemmin hillosokeripussin kyljestä, mikä on tekemällesi hillomäärälle sopiva.
Keittelin lasipurkit myös vedessä, niin ovat varmasti puhtaita. Purkitus ja kylmään. Sieltä on hyvä ottaa. Sopii mainiosti juustojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.